About

“Vi todos los espejos del planeta y ninguno me reflejó.”

– Jorge Luis Borges, ‘El Aleph’ 

 

 Mijn schrijfstijl is vrij verhalend en toch realistisch. Mij ga je niet horen praten over de schoonheid van de Caraïben (het is er wel prachtig, dat kan ik niet ontkennen) maar eerder over mijn eigen waarnemingen en avonturen die ik telkens in een soort verhaal zet. Een verhaal waarin de cultuur van het land al dan niet weerspiegeld wordt. Ik ben niet bang de werkelijkheid weer te geven zoals die is, en ook maak ik er geen probleem van mijn slechte beslissingen en bij gevolg minder goede ervaringen te delen. Mijn blog is dus niet gewoon een reisblog maar eerder een lifestyle blog.

 .

Aangezien ik momenteel in Mexico woon gaat het grote merendeel van mijn blogberichten over dit land.

Mijn doel is om meer over de samenleving te weten komen en hierover te schrijven. Buiten dit beschouw ik mijn blog ook een beetje als dagboek waarin ik schrijf over reizen, uitstapjes en impressions.

.

Ik schrijf bijna uitsluitend over off the beaten path bestemmingen. Off the beaten path betekent, naar mijn mening; a) reizen naar non toeristische landen/regio’s/steden en/of b) niet populaire dingen doen in populaire steden. Sommige bestemmingen waren nog off the beaten path toen ik er ging maar nu niet meer – zoals Kroatië. Indien ik wél over bekende bestemmingen schrijf is het omdat ik mijn mening erover kwijt wil.

bestswimmingpool
Op deze foto lijkt het dus dat ik een rijke reiziger ben die enkel om luxe en comfort geeft maar de inkomprijs van dit park was lager dan een kleine frappé uit Starbucks.
Advertenties